dimecres, 6 de setembre del 2023

La setmana del llibre en Català

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona serà present, com sempre, a la Setmana del Llibre en Català.

Expositors, segells, editorials, llibreries i lectors es trobaran de nou aquest setembre al Moll de la Fusta per celebrar la 41a edició de la gran festa del llibre en català. El 12 de setembre serà el Dia de les biblioteques, amb activitats dedicades a aquests equipaments.

Et recomanem aquesta activitat que organitza la Gerència de Serveis de Biblioteques:

DIA 12 DE SETEMBRE, 12:30 HORES , ESCENARI 1

Què fem i què podem fer a les biblioteques per potenciar la comprensió lectora?

Debat sobre els índexs de la comprensió lectora i què poden fer les biblioteques per millorar aquesta situació. S’analitzarà la situació actual i es promouran les reflexions entre els conferenciants i també el públic.

Moderadora: Montse Ayats, editora i coordinadora del Pla Nacional del Llibre i la Lectura

Participen: Anna Juan Cantavella, docent i experta en lectura; Glòria Gorchs, de l’àmbit de biblioteques i Dani Espresate, mestre, bibliotecari i assessor LIC a Educació.

Mira el web oficial

Et fem un avançament d’alguns dels llibres que es presentaran a la Setmana, però recorda que aquests títols tenen data de publicació de setembre, de manera que encara no els pots trobar a les biblioteques (ni  a les llibreries), però estigues atent perquè no trigaran en arribar-hi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada