dimarts, 21 de març del 2023

Dia Mundial de la Poesia

Cada 21 de març, les biblioteques s'omplen de versos i poemes per festejar el Dia Mundial de la Poesia la gran festa de la paraula i les lletres.

Normalment els poetes escriuen sobretot quan estan molt tristos o molt feliços, i expressen els seus sentiments amb les paraules, una cosa molt difícil de fer.

Si has llegit poesia, segur t'has identificat amb algun poema, a més probablement, en alguna ocasió, has volgut dir alguna cosa a una persona, però no has trobat les paraules adequades, i en canvi amb un poema t'ha resultat molt més fàcil, oi?

Anima't a escriure uns versos sobre el tema que més t'agradi, et proposem alguns com la primavera, la natura, els animals, potser un altre tema podria ser la biblioteca.

Als diferents apartats trobaràs recomanacions de llibres de poemes i de contes rimats, cerques al catàleg, guies de lectura i i també un parell d'apps de dos poetes. Una d'elles es dedica a Joana Raspall, també recordarem tot l'especial que li vam dedicar al 2013, quan feia 100 anys que havia nascut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada