dimecres, 27 d’octubre del 2021

Laboratoris de ficció digital

Les Biblioteques de Sant Pere de Ribes reprenem els Laboratoris de ficció digital, un club de joc amb l'objectiu de treballar la mediació lectora però no amb llibres, sinó amb videojocs, i tampoc amb uns videojocs qualsevol, sinó amb uns de molt ben escollits per la qualitat i el rerefons que hi ha al darrere, i que permeten fer una lectura d'un món de ficció diferent al que, des de fa anys, treballem a les biblioteques en els laboratoris de lectura, els clubs o en el Debat a bat. 

Aquest grup, que es va iniciar a la tardor passada però vam haver d’aturar desprès d’una única sessió, ara torna a posar-se en funcionament. Hem programat tres tallers per testar uns jocs en concret i necessitem un grup de nens i nenes, entre 8 i 12 anys, que tinguin ganes d'asseure's una estona davant una tauleta i provin els jocs proposats amb ulls d'observadors. Cada participant posarà en pràctica les seves habilitats amb una tauleta en la que ja hi haurà el joc descarregat i passada una estona compartirem el retorn, les observacions, conjuntament.

Aquest projecte forma part d’un grup de treball per a biblioteques que formem part de la Gerència de Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, i està conduït per un expert en aquest àmbit, el Lucas Ramada.

Calendari previst: 

Biblioteca Manuel de Pedrolo, de 17.30 a 19h:

Dimarts 2 de novembre
Dimarts 16 de novembre
Dimarts 30 de novembre

Biblioteca Josep Pla, de 10.30 a 12h:

Dissabte 13 de novembre
Dissabte 27 de novembre
Dissabte 18 de desembre

Com que la Biblioteca Josep Pla encara està tancada, si hi esteu interessats escriviu un correu a b.st.pereribes.jp@diba.cat

Col·labora:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada