dijous, 25 de juny del 2020

Contes en xarxa de Festa Major

I mentre us aneu mirant i escoltant el conte Dracs que hem explicat en motiu de la Festa Major de Sant Joan de Les Roquetes, us estem preparant un nou conte: Diables, que us explicarem aquest cop en motiu de la Festa Major de Sant Pere, de Ribes. 

El trobareu publicat a instagram @BibliotequesSPR i al nostre Facebook @Bibliotequesstpereribes a partir de dissabte a la tarda. 

El protagonista, en Cueta, un diable molt petit, va sentir l’olor de sofre i la calor que feia abans d’obrir els ulls. De seguida va saber on era: allà on viuen tots els diables, dimonis i bèsties de foc! No sabia com hi havia arribat. Recordava que era festa major, que faltava molt poc per sortir a la seva primera cercavila i que tenia molta, molta por.

Una aventura per conèixer de prop el món dels diables de festa major i descobrir que els diables no fan por!

Igual que pel conte Dracs, de Susana Peix i Sebastià Serra, agraïm a l’editorial el Cep i la Nansa i als seus autors que ens permetin explicar aquests dos contes de la col.lecció Cercavila que aprofitem per recomanar-vos: gràcies! Fomenten el gust per la lectura i difonen la cultura popular i us els volem donar a conèixer a tots i a totes perquè estan molt i molt bé i al final de cada conte hi ha activitats per fer i un perit vocabulari de festa major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada