dijous, 14 de maig del 2020

Guia de recomanacions infantils - Primers lectors


El meu amic extraterrestre
Bonilla, Roc 

Un nen extraterrestre ha arribat d'intercanvi a l'escola d'en Tomás. El pobre no entén massa bé com funcionen les coses a la Terra i se sorprèn constantment d'alguns comportaments, com aquell dia al pati que un nen més gran intimidava un de petit perquè li donés el seu entrepà, o aquell altre que els amics d'en Tomás reien... 




Brech, Nora

L´Ida és una osseta molt dolça que viu al pol Nord. Compleix anys i té moltíssima feina: ha de preparar un pastís, inflar els globus i adornar la taula per celebrar el seu aniversari. Però...qui anirà a la festa de la petita Ida? Al Pol no hi vi quasi ningú...





Browne, Anthony

Diverses persones es troben al parc. Carlos va amb la seva mare i amb Victoria, la seva gossa llaurador. Smudge va amb el seu pare i el seu gos. Tots són diferents i veuen les coses de manera diferent. T'imagines què passaria si poguessis saber com cada personatge veu el món i als altres?



Juan, Ana

El senyor Walnut és el terrible propietari d’una botiga d’animals. A l’establiment, fosc i fred, els animals viuen tancats en gàbies minúscules. Per això, quan la Mimí, la mascota de la Mina, desapareix, la nena està segura que el senyor Walnut hi té alguna cosa a veure. Aconseguirà la Mina rescatar la seva estimada conilleta i liderar l’alliberament de tots els animals de la botiga?



Keselman, Gabriela

Els amics d’en Chiqui estan intrigadíssims. No s'expliquen per què el nen va sempre tan content a l'escola. Quin misteriós truc pot aconseguir-ho? Una estupenda història que mostra la necessitat de tenir una bona relació entre pares i fills.






Leach, María

Ja sigui alegria, tristor, por o sorpresa, calma, ràbia, fàstic o tendresa, és d’allò̀ més natural fer una mica l’animal. Un conte per entendre que totes les emocions són bones, si les sabem identificar i gestionar.




Una gran família
Roca, Elisenda


Hola! Sóc la Violeta. Tinc un gos juganer que es diu Raspall. Amb els meus amics i amigues estem preparant una festa al barri. Aquí hi viuen famílies ben diferents. Però una cosa ens fa iguals: tots ens ajudem i ens estimem. Som una gran família! Ens hi acompanyes? Per cert, heu vist on s'ha ficat en Raspall?





Podreu trobar dos títols de la col·lecció de còmic de L’Anna i el Pep de la Lucie Lomová:

Lomová, Lucie

L'Anna i el Pep són veïns, dos ratolinets de la mateixa edat. Els agrada molt jugar a detectius i buscar aventures, malgrat que als seus pares no els faci gaire el pes.
Tant a la ciutat com al camp, han de fer front a misteris i malfactors de tota mena. En el món que els envolta -que sovint és màgic- els problemes no tenen necessàriament una solució fàcil, i les trampes i les mentides dels grans s'assemblen molt a les nostres, les dels humans. Tot i així, en les seves peripècies hi regna sempre el bon humor.






Namaka és la revista infantil més divertida i salvatge! Una proposta lúdica i trepidant pensada per personetes curioses de 6 a 11 anys.







Tots aquests títols els podeu trobar a: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada