divendres, 22 de maig del 2020

Guia de recomanacions infantils - Lectors mitjans




Abadia, Ximo

Un dels grans mals del segle XXI és el terrorisme i el xoc d'ideologies. En aquest llibre, l'autor és capaç de tractar un tema tan delicat com la guerra i ens explica d'una manera molt natural però directa la idea de conflicte, amb la potència visual que caracteritza els seus projectes.




Aisato, Lisa 

L'Anna té gairebé deu anys i el que més li agrada és llegir. La seva passió és tan gran que Monsen, el bibliotecari, s'ha convertit en un dels seus millors amics. Un dia, el seu amic li explica a l'Anna el destí dels llibres que ningú vol agafar prestats de la biblioteca. Aquests llibres desapareixen, es destrueixen. Però, què passa amb els que viuen dins d'aquests llibres, es pregunta l'Anna, desapareixen també? Pensar que tot aquest món màgic i els seus habitants es poden perdre per sempre li resulta insuportable. És llavors quan l’Anna emprèn un extraordinari viatge amb una missió que ningú ha aconseguit fins ara: salvar els llibres de l'oblit.



Cela, Jaume 

Es tracta d’una obra formada per sis relats, narrada per en Pep, un nen que explica el significat dels tatuatges que té el seu pare escampats per tot el cos. Cada dibuix té una història i en Pep la vol compartir!





Podreu trobar aquests títols de la col·lecció Kitty de Paula Harrison:


Harrison, Paula

La Kitty pot parlar amb els animals i té superpoders felins, però ... ¿estarà a punt per a ser una superheroïna com la seva mare?

Podreu trobar aquests títols de la col·lecció Aventura Total d’ Òscar Julve:



Julve, Òscar 

A l'escola de l'Ulisses i la Lia, els alumnes poden escollir entre diverses extraescolars. En contra de la seva voluntat, tots dos acaben a classe d'Aventura Total amb el professor Hache, un vell estrany i esquerp. El que l'Ulisses i la Lia no saben és que el professor amaga un gran secret i que estan a punt d'embarcar-se en una trepidant aventura.

Tots aquests títols els podeu trobar a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada