dissabte, 20 d’octubre del 2018

Hora del conte musical

Dimecres 24 d'octubre, a les 17:30 h. a la biblioteca Manuel de Pedrolo

Narració musical del conte il·lustrat

El camí de Marwan


A càrrec de:
Laura Borràs, Veu
Laura Villa, guitarra i djembé
Anna Smith, violí i Pal de pluja

El camí de Marwan narra la història de Marwan un nen que deixa casa seva i travessa mars, deserts i fronteres per fugir de la guerra i la fam. Marwan està inspirat en un infant de carn i ossos, però és la història de tants i tants éssers humans que cerquen refugi i llibertat.

La narració, conjuga veu, projecció d'imatge en gran format (les il·lustracions de la Laura Borràs fetes per a la publicació de l'àlbum) i música de corda i percussió. Adreçada a infants a partir de 5 anys, joves i adults, ens trasllada al desert que travessa Marwan a través d'una posada en escena intima i molt acurada.

Les autores de la narració conviden el públic (en especial el més menut) a participar de forma activa en els moments àlgids de la narració. En finalitzar-la, s'esdevé l'oportunitat d'establir un intercanvi amb la il·lustradora de l'àlbum, parlar de la seva experiència professional i veure-la dibuixar en directe.

El camí de Marwan és un àlbum escrit per Patricia de Arias i il·lustrat per Laura Borràs que va rebre la Menció d'Honor a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya el 2017, dins la categoria New Horitzons.

Per a nens i nenes a partir de 3 anys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada