dijous, 7 d’abril del 2016

L'entrevista amb...

Tere Herrero


Currículum de la Tere:

És una artista de Barcelona amb un univers molt particular. Mitjançant els seus dibuixos i il·lustracions ens presenta petits retalls de la vial real i escenes quotidianes amb un llenguatge íntim y amb una estètica molt personal, de trets casi naïf però amb traços tremendament expressius, plens de color i sobretot optimisme.

Enganxa el seu estil, ens agraden els seus personatges, especialment els femenins, la manera amb la que representa a la dona, heroïnes anònimes que, visquin el que visquin, mai prendran la innocència, la seva espontaneïtat, les ganes de somiar i, d’alguna manera, de seguir sent nenes.

Amb una habilitat innata des de petita per dibuixar, va estudiar a l’escola d’Arts i Oficis de la Llotja des d’on va sortir al món a explicar tot allò que tenia ganes, li preocupava i la feia feliç.

Actualment, amb la trajectòria professional ja consolidada, publica a varies editorials del país, treballant i col·laborant amb les seves il·lustracions i exposa la seva obra al públic als mercats d’art i les exposicions. Té un portafolis molt extens i realitza treballs personalitzats per a empreses i particulars.  

Últims títols publicats:

2015   Worksheets for The Three Little Pigs - Blue Mango Theatre S.L.

2015   Diseño y Creación Etiqueta De Vino - Bodega Joan Ferrer

2015   Worksheets for Jacks & Beanstalk Blue - Mango Theatre S.L.

2015   Web design http://verdiblau.cat - Verdiblau

2015   Mobile design Recetario App (Androi/iOS) - Recetario App by Villy

2014   Llengua 1 Primaria - Vicens Vives

2014   The Litthe Three Pigs - Spindirella Productions. SLU.

2014   Cartell Festa Major - Ayuntament Sant Andreu de la Barca

El Bibliol vist per la Tere:

                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada