divendres, 8 de gener del 2016

La Casa dels ratolins

Els protagonistes són en Sam, que és el millor amic de la Júlia, i la Júlia, que  és la millor amiga del Sam. En Sam és supertímid i la Júlia és supercuriosa. Junts viuen una pila d’aventures a la Casa dels Ratolins, i també es fiquen en alguns embolics!
Descobriran un amagatall secret, donaran la benvinguda a un ratolí encantador a qui anomenen «el drapaire», i faran creps delicioses. Visitaran la millor pastisseria del món i una botiga on venen de tot, i trobaran una capseta de fusta plena de tresors. I —oh, no!— s’hauran d’enfrontar a una rata terrible i espaordidora. Els dies passen volant en aquesta casa tan singular.

L’artista Karina Schaapman va dedicar anys a construir i decorar la Casa dels Ratolins, l’escenari d’aquest àlbum infantil tan especial. Aquesta caseta tan preciosa està fabricada amb capses de cartró i cartró pedra, teles antigues i tota mena de materials reciclats (llumins, botons, taps d’ampolla...). Té més de cent habitacions, passadissos i espais exteriors per explorar. Els ratolins que l’habiten també han estat dissenyats i creats per la Karina. Els contes del Sam i la Júlia van anar sorgint com per art de màgia mentre construïa la casa.

Títol: La Casa dels ratolins
Autor: Karina Schaapman
Editorial: Blackie Little Books, 2015.
Signatura: I*Sch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada