dimarts, 13 de gener del 2015

Laboratoris de lectura

Des de les biblioteques de Sant Pere de Ribes us volem invitar a participar en els Laboratoris de Lectura, que la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha preparat per 15 biblioteques de tot Catalunya, i nosaltres hem tingut la sort de ser unes de les escollides.

Els laboratoris de lectura són espais de creació on convidem a les famílies a experimentar al voltant de la lectura: llegir amb tots els sentits, la lectura d’imatges i sons, la creació literària com un joc, la imaginació poètica com a forma artística....

Amb aquest primer laboratori, que realitzarem el dimecres 21, a les 17:30 a la Biblioteca Josep Pla i dijous 22, a les 17:30 a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, donarem el tret de sortida a la sessió de tres laboratoris que giraran al voltant d’un autor,  sobre el món que ens envolta i sobre un personatge de conte.

Quatre caixes i un univers 
Quatre caixes que afirmen no ser-ho. Quatre colors que pinten el món.  Una sorpresa, temps per mirar i coses que canvien fins a tornar a ser el que eren.
Ho vindreu a investigar?
Activitat adreçada a famílies amb nens i nenes de 4 a 9 anys.
Inscripció prèvia. Places limitades. 

Per inscripcions podeu trucar:
Biblioteca Josep Pla: al 93 811 57 82 o enviar un correu electrònic a b.st.pereribes.jp@diba.cat 
Biblioteca Manuel de Pedrolo: al 93 896 40 20 o enviar un correu electrònic a b.st.pereribes.mp@diba.cat


Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada