dijous, 7 de novembre del 2013

Recomanació de la biblioteca Josep Pla

Rico y Óscar y los ladrones de piedras

Andreas Steinhöfel   I*** Ste


Primer va ser Rico i Òscar i el segrestador del súper, una divertida aventura que ens va presentar a aquests dos entranyables amics: Rico, massa lent i sincer, tant que sol posar dels nervis a tothom, i Óscar, un setciències molt particular amb qui Rico descobreix que divertit que és tenir un amic.
Una vegada que van aconseguir capturar el segrestador del súper, la segona part va arribar amb Rico i Òscar i el misteri del bingo, on la mare de Rico no para de guanyar bosses i Óscar nota que "no els guanya pels capricis de la sort ", pel que, animats per l'èxit de la seva primera aventura, decideixen esbrinar junts què passa al bingo dels Borinots Grisos.
I el tercer llibre d'aquesta divertida trilogia, Rico i Òscar i els lladres de pedres. En ella, Rico i Óscar estan decidits a recuperar la pedra llet del senyor Fitzke (l'únic exemplar conegut de pedra nascuda en captivitat) ja ha estat robada. Així, els dos amics emprenen un viatge ple d'obstacles i perills que superaran gràcies a la privilegiada intel·ligència de l'Óscar i la gran capacitat d'observació i deducció de Rico. Junts resoldran l'enigma i demostraran, un cop més , que tots tenim talents, a vegades una mica ocults, i molt a aportar.

Una entranyable història d'aventures, humor i amistat que captivarà als nostres petits però grans lectors ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada