dimecres, 15 de maig del 2013

Recomanancions de la biblioteca Josep Pla

75 consells per sobreviure al  campament

María Frisa      I*** Fri

La vida als dotze anys pot ser bastant difícil. Els pares prenen totes les decisions importants per tu i no et consulten res de res. T’ obliguen a fer coses absurdes cada dos per tres com ara fer un petó a una persona que et planten al davant, jugar amb els amics dels seus fills, portar-te bé amb els teus germans, obeir una persona qualsevol només perquè és adulta (fins i tot els monitors de menjador)... Però el pitjor del cas és que ni tan sols et deixen decidir què vols fer amb les teves vacances!!! I decideixen que el millor regal per a unes bones notes és un campament d’ anglès. No et podrien regalar Tuenti, que és molt més barat?
Però, no et preocupis. La Sara ha tornat per donar-te nous consells que t’ ajudaran a sobreviure en el campament: com preparar la motxilla “perfecta”, com ser popular des del primer dia, com aplicar “l’ estratègia de tot el contrari” amb els monitors, com sobreviure a l’ hora del menjador i aconseguir provisions... i molts més consells, fins a 75!
Llegeix aquest llibre. Hi descubriràs un munt de chibis nous i tho passaràs d’ allò més bé, encara que estiguis en un campament d’ anglès!

Maria Frisa (Barcelona, 1969) viu a Saragossa. És llicenciada en Psicologia Clínica, Diplomada en Treball Social amb un postgrau en Psiquiatria i, actualment, està cursant Filologia Hispànica. Compta amb diverses novel · les publicades, entre les que destaquen «La veu dels vençuts», guanyadora del XI Premi de Novel · la Curta "Manuel Díaz Luis" 2006, i «Com llavors», guanyadora del XXII Concurs Literari de la Universitat de Saragossa 2010. La seva novel · la «Breu llista dels meus pitjors defectes» ja ha estat traduïda a l'italià i posseeix un relat curt, «Les amants donis tombeaux», publicat a França.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada