divendres, 10 de maig del 2013

Recomanancions de la biblioteca Josep Pla

Los Dos mundos de Zoé

Ana García-Siñeriz i Jordi Labanda  I** Gar 



Es diu Zoé i a ella no li parlis d'estudiar. S'avorreix entre tantes lliçons i deures. El que prefereix són els pastissos de xocolata. I també resoldre misteris en companyia dels seus amics. És la protagonista de Los dos mundos de  Zoé, un llibre molt divertit on s’aprenen moltes coses curioses.

 
Per què es titula Los dos mundos de Zoé? Doncs perquè la protagonista viu en realitat com en dos mons. Ella viu amb la seva mare i el seu germà Nicolau. Però a París, la capital de França, viu el seu pare amb una germana a la qual gairebé no ha vist: Matilde, una famosa cantant.

Zoé ha format la seva pròpia banda amb els seus millors amics. Es tracta d'un grup de nois i noies d'allò més original:
Marc, un guaperes que sempre troba en els llibres la solució de tot.
Àlex, un gran aficionat a les tecnologies.
Liseta, obsessionada per la moda i anar sempre a l'última.
Kira, un gos amb molt de nas.
Los dos mundos de Zoé és la primera aventura d’aquesta banda aficionada a investigar misteris. En aquesta ocasió, el cas es planteja a París. al pare de Zoé l’acusen d’haver robat una obra d’art. Ella i els seus amics hauran d’intentar desemmascarar el veritable lladre.
Darrere Los doa mundos de  Zoé estan dos autors molt mediàtics: la periodista Ana García-Siñeriz i l'il·lustrador             Jordi Labanda, molt famós pels seus característics dibuixos.

A partir de 8 años.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada