dilluns, 15 de juny del 2020

Recomanació de pel·lícules a l'eBiblio de 7 a 12 anys



Ben i Saoirse són dos germans que viuen en un far d'una petita illa juntament amb el seu pare que, per protegir-los dels perills del mar, els envia amb la seva àvia a la ciutat. Allà en Ben descobreix que la seva germana petita és una Selkie, una fada del mar, una nena foca que amb la seva cançó pot alliberar els éssers màgics de l'encanteri que els va fer la Bruixa dels mussols. En un viatge fantàstic, en Ben i la Saoirse s'enfrontaran a pors i perills, i lluitaran contra la Bruixa per ajudar els Éssers Màgics a recuperar el seu poder.



Fer-se gran pot ser difícil i això no és una excepció per la Riley, que ha d'abandonar la seva vida a l’Oest Mitjà quan el seu pare se’n va a treballar a San Francisco. Com tots nosaltres, la Riley es guia per les seves emocions: Alegria, Por, Ira, Fàstic i Tristesa. Les seves emocions viuen al quarter general, el centre de control en la ment de la Riley, des d'on l’ aconsellen en la seva vida quotidiana. Encara que l’Alegria, l'emoció més important de la Riley, intenta mantenir-la positiva, les emocions discrepen sobre com desenvolupar-se en una nova ciutat, una nova casa i un nou col·legi.

Quan en James deixa caure a terra una bossa plena de llengües de cocodril, un préssec comença a créixer de forma sorprenent. A l'introduir-se en ell, en James descobreix el màgic món que hi ha al seu interior: un sorprenent grup d'insectes amb aspecte de persona, com el indiscret centpeus, la maternal marieta, el savi llagosta i la coqueta aranya. Aquí comença el seu increïble viatge a través de l'Oceà Atlàntic, convertint-se en la major aventura de la seva vida. Basada en el clàssic de Roald Dahl, és una magnífica història amb una animació i una música meravellosa.

Un dia, mentre passa les vacances d'estiu amb la seva tia àvia, la Mary segueix a uns gats fins a un bosc proper, on es topa amb unes flors amb un estrany poder luminescent. Aquestes acaben donant vida a una escombra, que porta volant a la Mary per sobre dels núvols fins a l'escola de màgia coneguda com Endor College. La directora Madame Mumblechook assumeix que la Mary és una estudiant i la condueix fins al campus d'Endor College, on acaba demostrant unes sorprenents i prometedores habilitats màgiques.
Una petita joia de l'animació francesa que res ha d'envejar a les produccions nord-americanes. Amb una gamma cromàtica que va des dels grisos als blancs purs, estem davant una pel·lícula que bé podria ser un àlbum del còmic europeu. 1882,
Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l'aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaneu, el Davai, que no ha tornat de la seva última expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per recuperar el famós vaixell. 

Les joguines de l’Andy, un nen de 6 anys, temen que hagi arribat la seva hora i que un nou regal d'aniversari els substitueixi en el cor del seu amo. Woody, un vaquer que ha estat fins ara la joguina preferida d'Andy, tracta de tranquil·litzar-los fins que apareix Buzz Lightyear, un heroi espacial dotat de tot tipus d'avenços tecnològics. Woody és relegat a un segon pla. La seva constant rivalitat es transformarà en una gran amistat quan tots dos es perdin a la ciutat sense saber com tornar a casa.




Sèrie

Les millors aventures creades pel mestre de l'animació Hayao Miyazaki sobre el famós detectiu Sherlock Holmes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada