dijous, 11 de juny del 2020

Recomanació de pel·lícules a l'eBiblio de 0 a 7 anys


La Florentina és una musaranya (no se l’ha de confondre amb un ratolí!). Amb la seva família ha anat a viure a un poblet del bosc on al principi s’hi sentirà una mica sola, però aviat es farà amiga d’unes nenes degús: Celestina, Albertina i Miquelina. Ella, que encara és molt petita, observa el món que la volta amb el candor i la sorpresa d’un infant. Descobreix les coses a la vegada que n’aprèn el nom i escolta i comprova les explicacions dels grans amb la mica de sospita de qui vol pensar per si mateixa. Encuriosida, explora l’entorn a la vegada que s’adona de qui és, i de com profunds són, també, els sentiments: l’admiració, la felicitat, la por, juntament amb la decepció, la culpabilitat, la responsabilitat, la gelosia i,  finalment, l’alegria de ser germana gran.


Durant les nits d’estiu, en Bonifaci festeja la reina Eloïsa, i la seva filla i els seus amics voldran impedir que es casi amb aquest mentider que segur que alguna se n’empesca. A la tardor, quan s’esborrin les històries dels llibres d’Escampeta, s’embarcaran en mil peripècies per tal de no avorrir-se i trencar el malefici d’en Bonifaci i la banya d’unicorn.





Descobreix l'encantador món del Grúfal i de la seva filla en dues aventures plenes de tendresa i valors, de l'escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.

Un ratolí passeja alegrement pel bosc. Té molta gana, així que decideix anar a buscar avellanes per donar-se un bon festí. Pel camí es troba amb una guineu, un mussol i una serp tan famolencs com ell. Els tres el volen convidar a dinar a casa seva, però el ratolí, que no es fia per a res de les seves intencions, molt amablement declina les invitacions perquè ha quedat amb ... el Grúfal! Però, què és un grúfal? 

Una sessió de pel·lícules curtes que adapten de forma original contes populars i costums universals entre els nens.
Qui no ha comptat ovelles per dormir-se? O s'ha posat el jersei del revés per anar a escola? Qui no ha sentit parlar de la sopa de pedres? Cinc històries plenes d'encant, fantasia i humor, presentades pel Mussol del cinema, un entranyable personatge que serà el fil conductor dels diferents curtmetratges.





Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil moderna.

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar el Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!


'La tropa de trapo' és un grup d'irresistibles mascotes que intentarà seduir, amb la senzillesa d'un petit conte, els nens i nenes que estan despertant a el món, i atrapar-los en una divertida aventura que, a més d'entretenir, ajudi a consolidar en ells valors com la importància de acceptar-nos i estimar-nos tal com som. És la primera aposta al nostre país pel cinema infantil animat en 3D.


La Zibila és una zebra adoptada per una família de cavalls. En el seu primer dia d’escola, els seus companys la tracten diferent i se’n riuen d’ella per tenir ratlles, però gràcies a una gran aventura amb el seu amic Carino recuperarà la confiança en ella mateixa. Vine a conèixer la Zibila i el poder de les seves ratlles! Una història acompanyada de tres curts per celebrar la diversitat.


El Zog és un drac que va a escola per aprendre a volar, a treure foc per la boca i a raptar princeses. No se’n surt massa bé, però va superant els obstacles gràcies a l'amistat d'una princesa que l'ajuda i li fa entendre que no han de ser el que el món espera d'ells. Una història acompanyada de quatre curts protagonitzats per nenes valentes i imaginatives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada