dimarts, 5 de setembre del 2017

Més que mai, llegim a la biblioteca!

Aquesta tardor les Biblioteques de Sant Pere de Ribes posem en marxa tres clubs de lectura infantils, amb lectures per a tots els gustos i totes les edats!

CARGOLETS DE BIBLIOTECA  


Té periodicitat quinzenal, i és una activitat pensada per compartir la lectura en família.
A la Biblioteca Josep Pla es farà els dimarts a les 5 de la tarda, adreçat a nens i nenes de P5 i 1er i les seves famílies.
A la Biblioteca Manuel de Pedrolo es farà els divendres a les 5 de la tarda, adreçat a nens i nenes de P4 a 1er i les seves famílies.

MEGALECTORS


Amb el mateix format que tenia els darrers cursos, però adreçat ara a alumnes de 3er i 4rt a la Biblioteca Manuel de Pedrolo, on es trobaran un dimarts al mes, i als alumnes de 2on, 3er i 4rt a la Biblioteca Josep Pla, on es trobaran un dimecres al mes.
Aquest club està pensat per aquells que els hi agrada molt llegir, però també per aquells a qui els hi costa una mica més, ja que cadascú pot anar al seu propi ritme.

OPERACIÓ LECTURA

Nou club de lectura per a nens i nenes de 5è i 6è. Un espai de relació on tots els participants llegiran el mateix llibre. Amb activitats i reptes per assolir a cada trobada.
L’activitat és quinzenal, es farà els dilluns a la Biblioteca Manuel de Pedrolo i els dimecres a la Biblioteca Josep Pla.


APUNTA’T als clubs de lectura i gaudeix tastant els llibres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada