dijous, 15 d’octubre del 2015

Hora del conte per a menuts

Dissabte 17 d'octubre, a les 12'00 hores a la biblioteca Manuel de Pedrolo


En Cuc i la Cuca





Un bon matí de sol solet, de dins d’una poma vermella va néixer un cuc, verd, petit i escarransit, que va obrir la boca bocota i d’un queixalada –nyam! Se la va menjar i es va fer gran gran GrAan, tant, que es va convertir en un centpeus.
I de dins d’una pera verda va sortir un altre cuc, verd i bonic, amb la seva boqueta de pinyó d’un sol mos se la va cruspir.... i en una cuca preciosa es va convertir.
El Cuc de la Cuca s’ha enamorat i a ca la Flor per sopar han quedat, busca sabates per anar ben mudat.


Sessió de contes amb suport visual, objectes que prenen vida al llarg de la narració. Escenografia senzilla i efectiva amb elements propers a la realitat dels més petits, fàcilment identificables, dos cucs, dues pomes, dues peres, una flor i el sol… i tot un cistell d’animals que interactuen amb els protagonistes de la història mitjançant el seu cant, so.. ( ocell, lleó, serp, mico, vaca, cocodril)
Es treballa amb la sorpresa de la imatge i la paraula a ritme lent, juntament amb la màgia de la història, creant un clima afectiu, amb paraules boniques, bocinets curts que no arriben a cansar.
S’aconsegueix un ambient tranquil i confortable, un clima de confiança que motiva al petit a escoltar, triar i remenar.

Conte a càrrec de la Mon Mas

Per a nens i nenes de 0 a 4 anys acompanyats dels seus pares i mares

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada