dilluns, 5 de desembre del 2022

Puja al tren


Les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf engeguen un any més, el concurs de lectura Puja al tren! Les biblioteques públiques de les dues comarques tornen a omplir les seves sales de llibres-estació que formen les línies lectores de terror, humor, experiències, aventures i clàssics.

El concurs, destinat als nois i noies d’entre 9 i 13 anys, vol fomentar la lectura en una franja d’edat on acostumen a davallar els hàbits lectors. El joc lector comença al mes de desembre i finalitzarà al juny de 2023. Cada participant rebrà un mapa literari que l’acompanyarà al llarg de tot el període. En aquest mapa trobarà 5 línies de tren: humor, aventures, experiències, terror i clàssics. Cada línia tindrà diverses parades i cada parada proposarà el títol d’un llibre. 

Els participants només hauran de seleccionar la lectura que més els agradi, agafar el llibre en préstec a la biblioteca i gaudir de la lectura. Un cop llegits un mínim de tres llibres del mapa, i demostrada la seva lectura a partir d’una pregunta, els concursants rebran un diploma viatger i entraran en el sorteig d’un premi literari.

El concurs compta amb la col·laboració de les libreries:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada