dilluns, 13 de desembre del 2021

Concurs Puja al tren!

Engeguem, per sisè any consecutiu, el concurs de lectura Puja al tren! 


Degut al gran èxit de participació de les darreres edicions les biblioteques públiques de les comarques del Garraf i Penedès tornen a omplir les seves sales de llibres-estació que formen les línies lectores que més entusiasmen els joves: terror, humor, experiències, aventures i clàssics. 

El concurs, destinat als nois i noies d’entre 9 i 13 anys, comença aquest mes de desembre i finalitzarà al juny de 2022. Cada participant rebrà un mapa literari que l’acompanyarà al llarg de tot el període esmentat. En aquest mapa trobarà 5 línies de tren que els portarà a un viatge diferent en funció de la temàtica escollida: humor, aventures, experiències, terror i clàssics. Cada línia tindrà diverses parades i cada parada proposarà el títol d’un llibre. 

Els participants només hauran de seleccionar la lectura que més els agradi, agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca referent i gaudir de la seva lectura. Un cop llegits un mínim de tres llibres del mapa, i demostrada la seva lectura a partir de les preguntes formulades pels bibliotecaris, els concursants rebran un diploma viatger i entraran en el sorteig d’un premi literari. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada