dilluns, 19 d’abril del 2021

Sant Jordi 2021 a Sant Pere de Ribes

La fira de Sant Jordi torna a Ribes i les Roquetes, adaptada als protocols per la Covid-19

Les parades de roses i llibres de Sant Jordi tornaran el divendres, 23 d’abril, a Sant Pere de Ribes, en emplaçaments als dos principals nuclis de població. A Ribes, seran a la Rambla Enric Morera, i a les Roquetes, al carrer Puigmal, entre l’Aulari Blanc i les pistes de tennis, en tots dos casos de 16.30h a 20.30h.

La programació de la Diada de Sant Jordi 2021 contempla activitats, entre els quals hi ha espectacles per als quals serà imprescindible fer reserva prèvia seguint els protocols per la Covid-19.

A Ribes, la companyia ¾ de 15 oferirà l’espectacle infantil La llegenda de Sant Jordi, a les 17.30h, a la pista annexa al Pavelló de Ribes. A les 19h, s’oferirà un Improshow especial Sant Jordi per a tots els públics a càrrec de Planeta Impro, a la plaça annexa del pavelló de Ribes.

A les Roquetes, la parada de la Biblioteca Josep Pla oferirà un sorteig de paneres literàries a les 17h. Tot seguit, hi haurà dos espectacles, al pati de l’Aulari Blanc. A les 17.30h, serà el torn de l’espectacle infantil Una carretada de contes, a càrrec de la companyia Brutal Produccions, i a les 19h, Planeta Impro oferirà un Improshow especial Sant Jordi.

Activitats prèvies

La programació de Sant Jordi al municipi inclou també un seguit d’activitats en els dies previs i posteriors al 23 d’abril.

El dimecres, 21 d’abril, a les 17.30h, Mon Mas oferirà la sessió de l’Hora del conte Vint-i-dos a la Biblioteca Manuel de Pedrolo. Aquesta activitat, amb places limitades, està adreçada a infants que tinguin a partir de 3 anys.

L’endemà dijous, 22 d’abril, a les 18h, José María Álvarez oferirà la conferència Lawrence d’Aràbia: la pel·lícula; l’actor, a la Biblioteca Manuel de Pedrolo. Aquesta activitat, amb places limitades, forma part del cicle Històries del cinema clàssic.

Activitats posteriors

La programació de Sant Jordi es clourà amb més activitats en dies posteriors. El dissabte, 24 d’abril, el GER organitza una activitat d’esplai de confecció de la revista Matalararanya, de 10h a 12h, a la Nau del GER, i oferirà un espectacle familiar sobre la llegenda de Sant Jordi, a les 12h, també a la Nau. El mateix dia, l’ermita de Sant Pau acollirà una xerrada sobre benestar animal i històries de cavalls, a les 11h i a les 17h.

El dijous, 29 d’abril, la Biblioteca Josep Pla oferirà una Hora del conte, a les 17.30h, a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca. El mateix dia, a les 18h, José Maria Álvarez oferirà la xerrada Lawrence d’Aràbia: la pel·lícula; l’actor, a la Biblioteca Manuel de Pedrolo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada