dissabte, 24 d’octubre del 2020

Estrenem Tallers de ficció digital infantils a totes dues biblioteques!


Les Biblioteques de Sant Pere de Ribes participem en un grup de treball per a biblioteques que formem part de la Gerència de Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, i que porta per títol: Laboratori de ficció digital. És un grup de treball conduït per l'expert en aquest àmbit, el Lucas Ramada i l'objectiu és treballar la mediació lectora però no amb llibres, sinó amb videojocs, i tampoc amb uns videojocs qualsevol, sinó amb uns de molt ben escollits per la qualitat i el rerafons que hi ha al darrere i que permeten fer una lectura d'un món de ficció diferent al que, des de fa anys, treballem a les biblioteques en els laboratoris de lectura, els clubs o en el Debat a bat.  

Aquest grup s'havia posat en marxar just abans del confinament, i aquesta tardor les biblioteques que hem tingut l'oportunitat de participar-hi hem de posar en pràctica tres tallers per testar uns jocs en concret i necessitem un grup de nens i nenes, entre 8 i 12 anys, que tinguin ganes d'asseure's una estona davant una tauleta i provin els jocs proposats amb ulls d'observadors. Els tallers s'han organitzat garantint la seguretat  i totes les prevencions que cal mantenir: serà una meva de club de lectura, un club de joc, amb un aforament molt reduït. Cada participant posarà en pràctica les seves habilitats amb una tauleta en la que ja hi haurà el joc descarregat i poassada una estona compartirem el retorn, les observacions, conjuntament.

Us anunciem el calendari previst a cada biblioteca. 

Biblioteca Manuel de Pedrolo, de 17.30 a 19h:

dimecres 4 de novembre

dimecres 25 de novembre

dimecres 16 de desembre

Biblioteca Josep Pla, de 17.30 a 19h:

divendres 6 de novembre

divendres 27 de novembre

divendres 11 de desembre

(Com que la Biblioteca Josep Pla encara està tancada però obre en breu, si hi esteu interessats escriviu un correu a callaome@diba.cat). 

Us adjuntem els cartells:


Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada