dilluns, 8 de juny del 2020

Recomanació


Basil, el ratolí superdetectiu
Eve Titus
Blackie Books, 2020

Si us voleu endinsar en el món del gènere policíac,  que millor que entrar-hi de mà del ratolí més famós de tots, el superdetectiu Basil, que ha après l’ofici del millor detectiu i el més conegut de la història de la literatura, l’inigualable Sherlock Holmes. Per això en Basil i el seu company inseparable, en Dawson s’han instal·lat just a sota de casa seva, perquè des d’allà pot estudiar tots els seus moviments, al carrer Baker Street de Londres.
Aquest és el primer cas d’aquest famós ratolí que haurà d’investigar la desaparició d’unes bessones. Ningú sap què se n’ha fet d’elles, fins que una nota misteriosa arriba a mans d’en Basil, signada per la pitjor banda de rosegadors de Londres: els Tres Terribles. En Basil haurà d’investigar contra rellotge abans no sigui massa tard...
Blackie Books recupera aquesta obra d’Eve Titus, que va escriure molts llibres per nens, molts d’ells protagonitzats per ratolins. Va escriure cinc històries protagonitzades pel detectiu Basil, i va aconseguir tal èxit que el 1986 Disney va portar aquesta història a la gran pantalla.

Podeu llegir aquesta història a l’eBiblio 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada