dijous, 29 d’agost del 2019

Vols treure tot el partit al Gènius?

Si tens correu electrònic i vols rebre el butlletí electrònic del Gènius, has de tenir activada l'opció "sí" a la pregunta "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?", que trobaràs al botó "Mod. info personal" de l'espai personal del Catàleg Aladí.
Si marques l'opció "sí", el procés s'activarà en un màxim de 15 dies. Comprova que el correu electrònic que donis sigui correcte.
En cas que siguis pare o mare o bé una escola, també et pots subscriure al butlletí de temàtica infantil. En el mateix cas que els nens i nenes, has de tenir activada l'opció "sí" a la pregunta "Vols rebre informació de la biblioteca o d'interès ciutadà?", que trobaràs al botó "Mod. info personal" de l'espai personal de l'Aladí. Un cop marquis l'opció de rebre informació, el procés s'activarà en un màxim de 15 dies, a partir dels quals podràs triar les teves preferències de subscripció, clicant el botó "Subscripció a butlletins". Allà podràs triar el butlletí infantil dins l'apartat de butlletins temàtics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada