dimecres, 4 de juliol del 2018

Soy un animal

Soy un animal ens connecta amb el més profund de la nostra naturalesa, oferint una nova i original perspectiva sobre el món «salvatge», que permet als més petits descobrir una faceta imprevista i sorprenent de si mateixos.
Aquesta sèrie de setze il·lustracions d'animals, creades amb una paleta de colors terrosos, realça amb humor i expressivitat accions i actituds rutinàries (menjar, riure, jugar, cantar ..., i fins i tot somiar i oblidar). Un text senzill que va creixent en intensitat i significació a mesura que el lector avança, convertint la lectura compartida en un divertit joc de metàfores que permeten l'intercanvi d'idees sobre les similituds entre els animals i els éssers humans.

Un llibre original i sorprenent, que recull la millor tradició de l'àlbum il·lustrat, en el qual text i imatge són inseparables en la creació de significat, però que trenca amb gairebé tots els tòpics dels llibres d'animals per a nens, dirigint-se a un ampli ventall de públic, amb un missatge obert que convida a fugir dels prejudicis i a confiar en l'instint.

Títol:  Soy un animal
Autor:  Alfredo Soderguit
Editorial:  Libros del Zorro Rojo, 2018
Signatura:  I* Sod

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada