dimecres, 30 de maig del 2018

Segona edició del concurs Puja al tren


El dimarts 29 de maig hem posat el punt final a la segona edició del concurs Puja al tren, adreçat a infants de 9 a 13 anys, a la Biblioteca Manuel de Pedrolo.

Enguany hem tingut una molt bona participació, amb 30 inscrits i 18 participants que han completat almenys tres lectures, amb les que ja podien omplenar una butlleta per al concurs. En total hi ha hagut 28 butlletes que han entrat al sorteig.

Les guanyadores dels tres premis han estat: Wanda Falkowska, guanyadora d’un lot de llibres cortesia de Can Gabaldà; Caoimhe d’Silva Vinader, guanyadora d’un lot de la Biblioteca Manuel de Pedrolo; i Iona Torras Almirall, guanyador d’un val de compra per valor de 60€ a Llorens Llibres, cortesia de la llibreria.

En el concurs cada participant disposa d’un mapa literari amb cinc itineraris, cinc línies de tren que els proposen diferents viatges: humor, aventures, realitat, terror i clàssics.

Puja al tren s’ha realitzat a 11 biblioteques de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf: Josep Pla i Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes; Armand Cardona Torrandell i Joan Oliva i Milà, de Vilanova i la Geltrú; Josep Roig i Raventós de Sitges; Torras i Bages de Vilafranca del Penedès; Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia; la Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos; Maria Àngels Torrents de Sant Pere de Riudebitlles; Jaume Vila i Pascual de Gelida, a més dels bibliobusos Castellot i Montau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada