dimecres, 19 d’abril del 2017

La Nena dels llibres


L’àlbum il·lustrat La nena dels llibres ens explica la història d’una nena petita que navega a través d’un mar de paraules per arribar a la casa d’un nen. La protagonista convida al seu nou amic a començar una nova aventura a través dels “boscos de contes de fades, de les muntanyes de fantasia i a dormir en els núvols de les cançons”.

Aquest nou àlbum ha estat il·lustrat per l’internacional Oliver Jeffers sobre uns singulars fons tipogràfics elaborats per Sam Winston, a partir d’extractes dels clàssics de la literatura juvenil i infantil i de cançons de bressol per a nens. 

Un homenatge a la història de la literatura en general. Un treball basat en els llibres que han llegit els nens i adolescents de totes les èpoques, en les històries que ens van impactar i ens van influir. Aquest llibre és també un reconeixement als creadors del passat, però al mateix temps, també esdevé una inspiració a les generacions del futur.

Ha guanyat el prestigiós premi de la Fira internacional de Bolonya 2017 al millor llibre de ficció. Aquest premi és un dels guardons mundials més rellevants del món de l’edició infantil i reconeix l’excel·lència editorial en el disseny gràfic, la innovació en format i la capacitat de captar l’atenció d’un jove lector. 

Títol:   La Nena dels llibres
Autor:   Oliver Jeffers
Editorial:   Andana, 2016.
Signatura:   I* Jef 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada