dilluns, 28 de setembre del 2015

Club de lectura


MEGA-lectors és un club de lectura adreçat a nens i nenes de 8 a 11 anys (de 3er a 6è de primària).
Està pensat per aquells que els hi agrada molt llegir, però també per aquells a qui els hi costa una mica més, ja que cadascú podrà anar al seu propi ritme.

Les trobades seran cada dos mesos i, per a cada trobada, tindran una tria d’una vintena de llibres de diferents nivells de lectura, per tal que cada infant decideixi el seu itinerari lector. No caldrà llegir-los tots. Hi haurà qui n’haurà llegit un, qui n’haurà llegit cinc, quinze o tots vint. Això no és el més important. No es tracta de fer una cursa i veure qui llegeix més, sinó de gaudir de la lectura i poder-ne parlar tots plegats, acompanyats per la moderadora.

Per fer el seguiment del que hem llegit d’una manera visual i atractiva, a més d’un document on els nens i nenes podran anotar quins llibres de la tria ja han llegit, comptarem també amb un semàfor de lectura. Per cada document els infants trobaran, a la sala infantil de la biblioteca, un pot de vidre. Al costat hi haurà boletes de plastilina verdes, taronges i vermelles. De manera que de manera molt senzilla puguin donar la seva opinió sobre tots els llibres que han anat llegint.

Calendari de trobades a la Biblioteca Manuel de Pedrolo:

Dimarts a les 17.30h

20 d’octubre

15 de desembre

16 de febrer

12 d’abril

14 de juny

En breu estarà disponible el calendari de trobades a la Biblioteca Josep Pla.

Si hi esteu interessats adreceu-vos a la biblioteca! 

És necessari inscriure’s per participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada