dimarts, 5 de maig del 2015

Laboratoris de lectura



Des de les biblioteques de Sant Pere de Ribes us volem invitar a participar en els Laboratoris de Lectura, que la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha preparat per 15 biblioteques de tot Catalunya, i nosaltres hem tingut la sort de ser unes de les escollides.

Els laboratoris de lectura són espais de creació on convidem a les famílies a experimentar al voltant de la lectura: llegir amb tots els sentits, la lectura d’imatges i sons, la creació literària com un joc, la imaginació poètica com a forma artística....

Amb aquest segon laboratori, que realitzarem el dimecres 13 de maig, a les 17:30 a la Biblioteca Manuel de Pedrolo i dimecres 28 de maig, a les 17:30 a la Biblioteca Josep Pla, coneixerem històries de lluita i creació per embellir el món que ens envolta i desfer l’impossible.





Avui és un bon dia per canviar el món

Atenció! Tots aquells i aquelles que creguin que és possible viure en un món millor, queden convocats a la plaça central. Des d’allà s’analitzaran realitats diverses, es donaran a conèixer accions interessants i decidirem com podem actuar per embellir el nostre entorn.

Moltes gràcies,
Infants en acció.

Activitat adreçada a famílies amb nens i nenes de 6 a 9 anys.
Inscripció prèvia. Places limitades. 

Per inscripcions podeu trucar:

Biblioteca Josep Pla: al 93 811 57 82 o enviar un correu electrònic a b.st.pereribes.jp@diba.cat 


Biblioteca Manuel de Pedrolo: al 93 896 40 20 o enviar un correu electrònic a b.st.pereribes.mp@diba.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada