dimecres, 2 d’abril del 2014

Recomanació de la biblioteca Josep Pla

365 experimentos sencillos para niños

  I5/6 365


Aquest llibre ofereix 365 idees, una per cada dia de l'any, per exercitar-se amb fàcils experiments, proves i trucs realitzats amb materials quotidians que es poden trobar amb facilitat: una palleta, una llimona, un paper, un sabó ... Idees que comencen d'una manera fàcil i senzilla i que van avançant en complexitat i mestratge. El lector descobrirà amb entusiasme com amb una palleta es pot fabricar un petit polvoritzador o un curiós trombó de vares.
No només experiments sinó també idees de cuina experimental, d'equilibri, de so, de moviment o solucions per defensar i conservar el planeta. Molt interessants són les petites descripcions de cada un dels experiments, la història de materials com el paper o el sabó i dels fenòmens naturals com tsunamis, els terratrèmols o l'escalfament del planeta.
Una original i pràctica proposada per realitzar experiments amb objectes quotidians que segur que serà molt útil per practicar a casa i que pot donar idees curioses per les aules de ciències naturals de les escoles. Un llibre per aprendre, pensar i practicar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada