dilluns, 3 de febrer del 2014

Recomanació de la biblioteca Manuel de Pedrolo

Connectem 
Club Super 3    CD 710CLU

"Connectem" inclou tretze cançons noves, una de les quals és en anglès. Aquests nous temes giren al voltant dels valors positius i continguts de qualitat propis del Super3. La cançó que encapçala el disc és "Connectem", que també és el lema de la última edició de la Festa dels Súpers i que tracta de valors com l'amistat i la descoberta científica. Altres temes del disc són: "Tinc els ingredients", sobre els bons hàbits alimentaris; la cançó en anglès "Super English Day"; "Inventem", que parla de la imaginació i de la capacitat creativa; o "Kuku Mamba", que gira al voltant del respecte per la natura i els animals.

Les tretze cançons, amb lletra i música de Marc Parrot, són interpretades pels coneguts protagonistes de la Família del Super3: la Lila, el Roc, l'Àlex, el Pau, el Fluski, la veïna Pati Pla i el malvat Senyor Pla. A més a més, en aquest disc i com a novetat, també canten altres cares conegudes de la casa del Super3, com la Tru, l'Anna i el Rick, l'ajudant del Senyor Pla. 

D'entre les cançons del disc, destaquen "Sóc així", de la Lila; la balada del Roc "Ara o mai"; la nadala titulada "El Nadal és un dia especial"; "El mal camí", del Senyor Pla i el Rick; "Somio", del Fluski; "Cor de sucre", de l'Anna, i fins i tot una cançó dedicada a la Festa dels Súpers i interpretada pel Roc i la Lila sota el títol de "La festa més gran". 

El disc inclou també una cançó dedicada als avis i titulada "Superavis", el mateix títol que el format televisiu curt que ha estrenat aquest any el canal Super3, dedicat als avis i àvies dels súpers. El tema "Superavis", l'interpreta la Pati Pla.

L'autor de les cançons, Marc Parrot, és també el productor musical del disc, editat per la discogràfica Blanco y Negro

Inclou un llibret amb la lletra de les cançons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada