dijous, 2 de gener del 2014

Recomanació de la Biblioteca Manuel de Pedrolo

La Gallineta xerrapeta 
David Ezra Stein        I* Ste

És l’hora d'anar a dormir de la gallineta roja i li reclama al seu pare un conte per anar a dormir. Però cada vegada que comença un conte nou, la gallineta xerrapeta l'interromp. Des de Hansel i Gretel fins a La Caputxeta Vermella, la gallineta no es pot estar d'irrompre els contes per salvar els seus personatges. Finalment el pare, cansat de ser interromput, demana a la gallineta que li llegeixi un conte.

Amb la dosi justa d’un humor intel·ligent, aquesta història dins d'una altra història assegura una estona de lectura compartida d’allò més divertida amb els vostres pollets. Aquest àlbum ha estat guardonat amb el Caldecott honor en l’edició 2011.

David Ezra Stein va néixer a Brooklyn (Nova York). Des de molt petit li encantava dibuixar en els Post-it de la seva mare, que era editora. A en David sempre li ha agradat somiar i dibuixar. Els nombrosos llibres que li van llegir els seus avis i els seus pares han estat la seva font d'inspiració per escriure i il·lustrar llibres. El 2006 va publicar el seu primer àlbum il·lustrat i des de llavors no ha parat de crear nous llibres, i ha rebut prestigiosos premis com la Caldecott Medal o el Zolotow Honor Book.

Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada