dimarts, 21 de maig del 2013

Recomanacions de la biblioteca Manuel de Pedrolo

Top secret 
Àngels Navarro    I793.9 Nav Vols convertir-te en un bon detectiu? Amb Top Secret podràs aconseguir-ho! Les seves tècniques d'investigació, memorització i observació faran de tu tot un expert. 
Aprèn a camuflar, enviar missatges ocults, desxifrar codis, rastrejar pistes, identificar sospitosos i, finalment, resol un robatori només a l'abast dels més sagaços investigadors! 
Inclou una lupa per descobrir missatges ocults, propostes de manualitats i jocs que posaran a prova les teves habilitats detectivesques. 

Per jugar a investigar, aquesta autora experta en jocs, proposa als lectors una bateria de passatemps i activitats per desenvolupar la memòria, l'observació, la capacitat de desxifrar missatges secrets i de construir ... 

Un llibre per treure-li molt partit, ja que no es tracta tant d'aprendre a ser detectiu sinó de divertir-se amb les propostes que el llibre ofereix. La maquetació i la il•lustració es resolen en estètiques composicions entonades en colors foscos i elegants que el converteixen en un bon objecte. 

A partir de 8 anys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada